Weekend tips – week 34

Het Amsterdams Terrassen Festival

Na een geslaagde editie vorig jaar konden we niet anders dan uitkijken naar de tweede editie. En dit weekend is het zover! Vorig jaar nog in het Oosterpark, dit jaar moest er een grotere locatie worden gezocht. Dit jaar zijn er meer dan 20 horecazaken te vinden in het Rembrandtpark. Samen zorgen zij voor het grootste terras van Amsterdam. Het terrein is gratis te bezoeken en geopend tot 23:00 uur (zondag 22:00 uur). Alle informatie is te vinden op de Facebookpagina.

Mysteryland

Alle dj’s zijn dit weekend te vinden in de Haarlemmermeer. Hardwell, Lucas & Steve, Axwell ^ Ingrosso, Kriss Kross Amsterdam  en vele andere zorgen ervoor dat je dit feestje niet snel zal vergeten. Het is ook niet voor niets het grootste elektronische muziek festival in Nederland. Door de 17 diverse stages is het een festival voor iedere muziekliefhebber. Het festival is op vrijdag, zaterdag en zondag. Dus als je het hele weekend wil feesten kan je het beste een plek op de camping reserveren. Info op de website.

Jordaan Festival

Een van de gezelligste feeste in Amsterdam, het Jordaanfestival! Zoals altijd weer te vinden op de kruising van de Marnixstraat en de Elandsgracht. Ieder jaar wordt de geschiedenis van de Jordaan weer gevierd met echte Amsterdamse muziek. Het festival bestaat al sinds 1975 en is nog steeds net zo Jordanees als toen. Op zaterdag is het festival tot 24:00 uur en op zondag tot 23:00 uur. Alle informatie kun je vinden op de website.

Afterwork x Le Patron

Onze stamkroeg is jarig en daar moet natuurlijk op gedronken worden! Vrijdag bestaat Le Patron 10 jaar en dat is zeker tijd voor een feest. In samenwerking met overbuurman Heineken wordt er een feest georganiseerd op het gloednieuwe metrostation Vijzelgracht. Wees er snel bij want het zal druk worden!

Uitmarkt

Traditiegetrouw wordt de Uitmarkt georganiseerd tijdens het laatste weekend van Augustus, en het is weer zo ver! Dit weekend te vinden in het Oosterdok en het Marineterrein Amsterdam. Waar het Terrassen Festival de afsluiter is van het terrassen seizoen, is de Uitmarkt de start van het culturele seizoen. Met 25 podia en 389 verschillende optredens is er voor iedereen wel iets te vinden. Alle optredens, tijdschema’s en informatie kun je vinden op de website van de Uitmarkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.