Weekend tips – week 32

Venster 33

Midden in de een van de gezelligste buurten van Amsterdam is deze gezellige plek te vinden, de Pijp. Venster 33 is een plek waar je gezellig kan avondeten, wat drinken aan de bar en er worden altijd leuke evenementen georganiseerd. Gisteren was er een Silent Disco, ze doen mee aan het Amsterdamse Terrassen Festival en we kijken al weer uit naar de Halloween party! Reserveren voor het avondeten kan via de website.

Dance Valley

Een van de oudste dance festivals ter wereld vindt dit weekend plaats, Dance Valley. Het wereldwijd bekende festival bestaat sinds 1995 en wordt zaterdag 11 augustus gehouden in Spaarnwoude. Artiesten als Showtek, Dannic, Fedde la Grand en Steve Aoki staan achter de draaitafels, dat gaat zeker een mooi feest worden! Tickets zijn nog te krijgen via de website.

Indoor karten

De afgelopen weken hebben we buiten kunnen genieten van het mooie weer. Dit weekend gaat het regenen en daardoor kunnen we weer kijken naar binnen activiteiten. Wat is er mooier dan je vrienden uitdagen en tegen elkaar te strijden? Een goede plek om dit te doen is Bleekemolens Race Planet, de plek om te karten, bowlen of lasergamen. Twee zeer uitdagende karbanen met hoogteverschil zorgt ervoor dat er veel snelheid in zit! Karten kun je hier al vanaf 8 jaar in een kinderkart en vanaf 14 jaar in een normale kart. Tip: met een arrangement kan je eerst een kwalificatie boeken en daarna een race, voor het echte wedstrijdgevoel!

Ajax – Heracles Almelo

De Eredivisie gaat weer van start! De eerste wedstrijd speelt Ajax zaterdagavond thuis tegen Heracles Almelo in de vernieuwde Johan Cruijff Arena. Na een zwakke voorbereiding werd Sturm Graz uitgeschakeld in de voorronde Champions League. Afgelopen dinsdag werd er gelijk gespeeld tegen Standard Luik,  en komende dinsdag is de return in Amsterdam. Heracles Almelo is een goede generale repetitie en een wedstrijd die gewonnen moet worden. Voor het laatste Ajax nieuws kun je terecht op hun website.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.