Weekend tips – 30

Dit is de eerste editie van De Weekend Tips! Vanaf nu kun je elke week de beste tips hier vinden. Deze keer op vrijdag, normaal op de woensdag! Zet een foute zomerhit aan en check deze hitteplanning.

De Vrijmiboot X Boevenpad

Misschien wel de beste plek om de bloedmaan te zien. Vanavond vaart de Vrijmiboot weer richting het Markermeer. op het grootste drijvende terras van Amsterdam kun je genieten van de heetste hits. Heb je al plannen? Droog snel je tranen want de Vrijmiboot vaart elke twee weken! Mocht het over twee weken keihard regenen is het feest binnen aan de gang!

Jazz at the Plantage.

Ieder weekend in juli en augustus kun je tot rust komen bij de Hortus Botanicus en de Hermitage. In samenwerking met het Conservatorium wordt er ieder jaar een uniek zomerfestival georganiseerd. Elke zaterdag kun je op het gras van de Hermitage luisteren naar live jazz muziek. Deze zaterdag treedt IKODO op en de entree is gratis. Iedere zondag zijn de concerten in de Hortus Botanicus. De entree kost €9,50.

Five Brothers Fat.

Een goede manier om af te koelen? Champagne showers! Bij Five Brothers Fat staan er altijd genoeg flessen klaar. Deze maand was de officiële opening van de tweede vestiging aan de Hobbemakade. Na een trip naar Barcelona kwamen de vijf mannen de bekende Champañaria tegen en dat moest natuurlijk ook in onze hoofdstad komen. De vestiging aan de Clerqstraat was al snel een feit. Naast flessen cava vliegen ook de tapas over de toonbank.

Carbon Express

Van al dat varen door de grachten krijg je honger en dan willen wij deze gouden tip toch met jullie delen. De restaurants van Carbon staan bekend om de lekkere spareribs en burgers, Carbon Express doet daar nog een schepje bovenop. Omdat ze zich vooral richten op take away en thuisbezorging is het de perfecte plek om een goede maaltijd te halen. Als je van tevoren besteld ligt het eten op je te wachten en kun je snel weer door varen.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.