Nog geen ADE plannen? Check onze guide!

Morgen is het zover, het jaarlijkse Amsterdam Dance Event gaat weer beginnen. Het event dat elk jaar weer zorgt voor ticketstress in de zomermaanden. Veel opties en altijd te weinig tickets beschikbaar. Heb je nu nog geen tickets of plannen? Wij hebben de beste events (met tickets natuurlijk) op een rijtje gezet! Zie je daar!

Shanti Celeste, Josey Rebelle & Upsammy
Deze bekende Britse dame is over de hele wereld te vinden met wisselende sets. Op woensdagavond draait ze in het Garage Noord. Een goede start van je ADE weekend! Tickets zijn alleen aan de deur te verkrijgen dus wees er vroeg bij!
8 euro aan de deur. Meer informatie.

 

Verknipt ADE | House Special
In de Amsterdam Studio’s wordt net als voorgaande jaren Verknipt georganiseerd. Donderdag en Vrijdag is er een Techno Special, zaterdag is er de House Special. Met drie grote indoor podiums zal dit zeker een flink feest worden!
Tickets vanaf 48,45:

 

Awakenings ADE by Day
ADE is niet alleen s’nachts! Zo is er zondagmiddag het Awakenings ADE by Day bij de Gashouder. Met een strakke line-up is dit een van de heetste feesten tijdens ADE! En natuurlijk perfect om het weekend af te sluiten. Lig je ook nog op tijd in bed om maandag weer op tijd op je werk te verschijnen!
Tickets vanaf 43,50: 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.