Weekend tips – week 31

Heel Amsterdam staat deze week natuurlijk in het teken van de Pride, dus nu een paar kleine tips. Later deze week een volledige lijst met tips voor het Pride weekend!

Canal Parade.

Deze zaterdag moet je op de Prinsengracht zijn voor het hoogtepunt van de Pride. Tachtig boten varen over de gracht om te laten zien waar zij voor staan. De Canal Parade staat wereldwijd bekend als een groot feest voor iedereen. Tip: zorg dat je er op tijd bent zodat je een plekje vooraan kan opeisen! Later deze week nog een uitgebreider bericht over de Pride!

Sturm Graz – Ajax

Vanavond is de return in de strijd om een ticket voor de volgende voorronde van de Champions League. De spelers van Ten Hag verdedigen vanavond een 2-0 voorsprong tegen Sturm Graz uit Oostenrijk. De wedstrijd wordt om 20:30 gespeeld in Graz en dat betekent dat we het best de kroeg kunnen induiken om de wedstrijd te volgen. Onze voetbalhotspots:

Le Patron: Een sportkroeg waar het altijd gezellig is op de Vijzelgracht! Door de vele schermen kun je het altijd goed zien! Daarom ook een erg goede plek om te kijken als er meerdere wedstrijden tegelijkertijd zijn!
Cafe Mokum: Gelegen op het Leidseplein is dit een van de beste plekken om de wedstrijd te bekijken.
Martin’s Social Club: Een nieuwe hotspot op het Rembrandtplein. Speciale Champions League actie: Burger en bier voor €10,-

Adam’s Beer Festival

Meer dan 100 speciaalbieren en 20 foodtrucks… Is het al weekend? Op het NDSM terrein zijn dit weekend meer dan 20 (regionale) brouwers, proeflokalen en internationale bieren aanwezig om voor jou het lekkerste biertje te tappen. Naast de bekende bieren van Brouwerij ‘T IJ kun je veel nieuwe en de meer onbekendere bieren gaan ontdekken. Vooraf kun je online een ticket kopen voor €10,75, je krijgt dan gelijk een echt ADAM’s Beer Festival glas!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.